line phone iconSnel contact? Wij zijn ook telefonisch en per Whatsapp bereikbaar +31610316124

Welkom aan boord, natuurliefhebbers!

Welkom aan boord, natuurliefhebbers!

Vandaag nemen we je mee op een reis weg van de drukte van de stad, naar de natuurlijke schatten van Haarlem. Als iemand die graag de rust opzoekt te midden van de chaos van het dagelijks leven, kan ik je vertellen dat er geen betere manier is om te ontspannen dan op een boot, omringd door de serene schoonheid van de natuur. Dus stap aan boord en laat je betoveren door de natuurlijke wonderen die Haarlem te bieden heeft. 

De Schoonheid van Haarlem’s Natuur: Een Verborgen Juweel 

Haarlem herbergt prachtige natuurgebieden die wachten om ontdekt te worden. Van weelderige parken tot rustige waterwegen, er is geen tekort aan adembenemende natuur in deze stad. Als natuurliefhebber kan ik je vertellen dat de natuurlijke schoonheid van Haarlem me keer op keer blijft verrassen. Elke keer als ik een boottocht maak door de grachten van Haarlem, voel ik me als een ontdekkingsreiziger die nieuwe, verborgen juwelen vindt. 

De Ervaring van een Natuurlijke Boottocht: Ontspanning in de Stad 

Een boottocht door Haarlem’s natuurlijke landschappen is een kans om even te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en te genieten van de rust en sereniteit van de natuur. Terwijl je langs de kalme waterwegen vaart, omringd door groene oevers en fluitende vogels, voel je de stress van de stad langzaam van je afglijden. Voor mij is een boottocht door Haarlem’s natuurlijke schoonheid een moment van totale ontspanning en verbondenheid met de natuur – een welkome afwisseling van het hectische tempo van het dagelijks leven. 

De 10 Mooiste Natuurplekken in Haarlem: Een Overzicht 

  1. De Haarlemmerhout: Het oudste stadsbos van Nederland biedt een oase van rust en groen in het hart van Haarlem.
  2. De Molenplas: Deze idyllische waterplas is een populaire plek voor wandelingen en vogelspotten.
  3. De Bolwerken: Geniet van weidse uitzichten en prachtige flora langs de historische stadswallen van Haarlem.
  4. Het Kenaupark: Dit romantische stadspark staat bekend om zijn schilderachtige vijvers en kleurrijke bloemenperken.
  5. De Veerplas: Een rustig recreatiegebied aan de rand van Haarlem, ideaal voor ontspannen wandelingen en picknicks.
  6. De Groene Loper: Een groene corridor die de stad verbindt met het omliggende platteland, perfect voor lange wandelingen en fietstochten.
  7. De Schoteroogpolder: Een vogelparadijs aan de rand van de stad, waar zeldzame vogelsoorten kunnen worden gespot.
  8. Het Florapark: Een verborgen juweel met prachtige bloementuinen en rustige wandelpaden.
  9. De Leidsevaart: Volg deze schilderachtige waterweg voor een ontspannen vaartocht langs het groene landschap.
  10. Het Spaarne: De levensader van Haarlem, deze rivier biedt prachtige vergezichten en een ontspannen sfeer.

 

 

Tips voor een Natuurlijke Verkenning: Het Beste Uit je Boottocht Halen 

Als je klaar bent om de natuurlijke schoonheid van Haarlem te verkennen tijdens een boottocht, zijn hier een paar tips om het meeste uit je ervaring te halen: 

– Kies het juiste moment: Overweeg om vroeg in de ochtend of laat in de middag te gaan, wanneer de natuur op zijn mooist is en de drukte minimaal is. 

– Wees avontuurlijk: Verlaat de gebaande paden en verken de minder bekende waterwegen en parken van Haarlem voor een echt unieke ervaring. 

– Neem de tijd: Neem de tijd om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur om je heen en laat de stress van het dagelijks leven even achter je. 

Conclusie: Een Oase van Rust in de Stad 

Dus daar heb je het, natuurliefhebbers – een voorproefje van wat je te wachten staat tijdens een boottocht door de natuurlijke schoonheid van Haarlem. Of je nu op zoek bent naar een moment van ontspanning, een avontuurlijke verkenningstocht of gewoon een kans om te ontsnappen aan de drukte van de stad, een boottocht door Haarlem’s natuurlijke landschappen belooft een ervaring om nooit te vergeten. Dus stap aan boord, adem diep in en laat je betoveren door de serene schoonheid van de natuur om je heen – je zult er geen spijt van krijgen! 

Waarom kiezen voor Events on Water?

Er zijn heel veel redenen om voor Events on Water te kiezen

Afspraak is afspraak

Wij komen altijd onze afspraak na. Daarom bellen wij ook altijd even na om een afspraak te bevestigen en wensen te bespreken.

Ruim aanbod

Er voor ieder wat. Feestje op de boot, personeelsuitjes, lunchen, vrijgezellenfeestjes. Kortom aan het aanbod zal het niet liggen.

Privé schipper

Gedurende de hele vaart een vast gezicht die je verwelkomt, maar ook aan boord voorziet van de nodige informatie en tips voor Amsterdam en Haarlem.

Eten en Drinken

Of je nou vegetarisch, vegan, halal, glutenvrij etc. eet. Events on Water zorgt voor een aabod op maat. Vergeet dit niet vooraf te melden.

Mooiste vaarroutes

Zowel in Amsterdam en Haarlem kiezen en kennen wij de mooiste vaarroutes. Op deze manier zie je de stad echt op een andere manier.

Flexibel

Wil je heel graag varen, maar heb je iets anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons, zodat wij kunnen kijken of het te regelen valt.

Deel deze pagina

Reserveer vandaag nog

Een onvergetelijke dag

1. Vul je gegevens in

2. Kies het gewenste arrangement

3. Geef specifieke wensen aan in het vragen/opmerkingen vak.

3. Na je reservering/offerte aanvraag gaan wij direct voor je aan de slag.

4. We proberen binnen 1 werkdag de aanvraag in behandeling te nemen.

 

 

Bel ons voor meer informatie