line phone iconSnel contact? Wij zijn ook telefonisch en per Whatsapp bereikbaar +31610316124

Speciale aanvraag

Ben je op zoek naar een onvergetelijke dag op het water ? Dan ben je bij Events on Water aan het juiste adres! Wij bieden een unieke ervaring op één van onze boten.

Wil je (halal) barbecueën met een groep vrienden? Of nip je liever aan een cocktail (met of zonder alcohol), terwijl je naar jouw favoriete muziek streamt tijdens de boottocht? Wij nemen alles uit handen voor de beste ervaring. Er is veel variatie aan boten en we bieden een breed assortiment aan catering, drank en amusement.

Mocht je iets willen wat niet tussen onze arrangementen staat, kun je altijd een verzoek indienen met een speciale aanvraag. Wij nemen contact met je op om deze speciale aanvraag te bespreken.

We hopen je snel op één van onze boten te mogen verwelkomen.

Reserveer vandaag nog

Een onvergetelijke dag

1. Vul je gegevens in

2. Kies het gewenste arrangement

3. Geef specifieke wensen aan in het vragen/opmerkingen vak.

3. Na je reservering/offerte aanvraag gaan wij direct voor je aan de slag.

4. We proberen binnen 1 werkdag de aanvraag in behandeling te nemen.

 

 

Bel ons voor meer informatie

Waarom kiezen voor Events on Water?

Er zijn heel veel redenen om voor Events on Water te kiezen

Afspraak is afspraak

Wij komen altijd onze afspraak na. Daarom bellen wij ook altijd even na om een afspraak te bevestigen en wensen te bespreken.

Ruim aanbod

Er voor ieder wat. Feestje op de boot, personeelsuitjes, lunchen, vrijgezellenfeestjes. Kortom aan het aanbod zal het niet liggen.

Privé schipper

Gedurende de hele vaart een vast gezicht die je verwelkomt, maar ook aan boord voorziet van de nodige informatie en tips voor Amsterdam en Haarlem.

Eten en Drinken

Of je nou vegetarisch, vegan, halal, glutenvrij etc. eet. Events on Water zorgt voor een aabod op maat. Vergeet dit niet vooraf te melden.

Mooiste vaarroutes

Zowel in Amsterdam en Haarlem kiezen en kennen wij de mooiste vaarroutes. Op deze manier zie je de stad echt op een andere manier.

Flexibel

Wil je heel graag varen, maar heb je iets anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons, zodat wij kunnen kijken of het te regelen valt.