line phone iconSnel contact? Wij zijn ook telefonisch en per Whatsapp bereikbaar +31610316124

Vrijgezellen feest Haarlem

Wil jij een uniek vrijgezellenfeest in Haarlem regelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zoals een spetterende borrel, stomende striptease of gezellige BBQ. Proost nog een keer op het vrijgezellenleven voordat een van je vrienden in het huwelijksbootje stapt.

Als je de bruid of bruidegom echt wil verassen, kies dan voor een van onze spannende bachelor arrangementen, zoals de Magic Mike Cruise of de Cocktail Cruise.

Waarom een vrijgezellenfeest in Haarlem? Haarlem is de perfecte locatie voor jouw vrijgezellenfeest, omdat jullie of de bruid/bruidgeom vandaan komen of graag heen gaan.

Maar dat is niet de enige reden. De stad biedt volop culturele mogelijkheden, bijzondere bezienswaardigheden en leuke feestjes. Hierdoor is het een ideale plek om een gevarieerd uitje te organiseren waar al je collega’s blij mee zijn. Geniet samen van een vrijgezellenfeest op het water.

Plan een uniek vrijgezellenfeest op het water, waar je kunt genieten van de rust, een heerlijk arrangement en het beste uitzicht in Haarlem. Jullie uitje is geheel aan te passen aan jullie wensen. Van een uitgebreide BBQ boot met een privé kok tot een bijzondere borrel met onbeperkt bier, wijn en fris. Een vrijgezellenfeest voor elk seizoen.

Een vrijgezellenfeest kan het gehele jaar door! In de zomer geniet je samen van het zonnetje op onze luxe sloepen. En wanneer het buiten weer kouder wordt, ga je op pad in onze warme en comfortabele salonboten. Ook als het regent, wordt er een dak geplaatst op de sloepen zodat het feest gewoon door kan gaan.

Waarom kiezen voor Events on Water?

Er zijn heel veel redenen om voor Events on Water te kiezen

Afspraak is afspraak

Wij komen altijd onze afspraak na. Daarom bellen wij ook altijd even na om een afspraak te bevestigen en wensen te bespreken.

Ruim aanbod

Er voor ieder wat. Feestje op de boot, personeelsuitjes, lunchen, vrijgezellenfeestjes. Kortom aan het aanbod zal het niet liggen.

Privé schipper

Gedurende de hele vaart een vast gezicht die je verwelkomt, maar ook aan boord voorziet van de nodige informatie en tips voor Amsterdam en Haarlem.

Eten en Drinken

Of je nou vegetarisch, vegan, halal, glutenvrij etc. eet. Events on Water zorgt voor een aabod op maat. Vergeet dit niet vooraf te melden.

Mooiste vaarroutes

Zowel in Amsterdam en Haarlem kiezen en kennen wij de mooiste vaarroutes. Op deze manier zie je de stad echt op een andere manier.

Flexibel

Wil je heel graag varen, maar heb je iets anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons, zodat wij kunnen kijken of het te regelen valt.

Reserveer vandaag nog

Een onvergetelijke dag

1. Vul je gegevens in

2. Kies het gewenste arrangement

3. Geef specifieke wensen aan in het vragen/opmerkingen vak.

3. Na je reservering/offerte aanvraag gaan wij direct voor je aan de slag.

4. We proberen binnen 1 werkdag de aanvraag in behandeling te nemen.

 

 

Bel ons voor meer informatie