line phone iconSnel contact? Wij zijn ook telefonisch en per Whatsapp bereikbaar +31610316124

Quality time doorbrengen met je gezin

Blog 2 

Wil je quality time doorbrengen met je gezin en tegelijkertijd de betoverende schoonheid van Haarlem verkennen? Stap dan aan boord van onze speciale familieboot voor een avontuur dat zowel jong als oud zal betoveren! Gelegen aan de schilderachtige oevers van Haarlem’s grachten, is onze ontmoetingsplaats doordrenkt van gezelligheid en belooft het een uitstekende start van jullie gezinsuitje te zijn. 

 

Een Uniek Familie-avontuur: Verken Haarlem vanaf het Water 

Onze boottocht biedt een unieke kans om Haarlem te verkennen vanuit een ander perspectief. Terwijl jullie rustig over de waterwegen glijden, kunnen jullie genieten van adembenemende uitzichten op historische monumenten, sfeervolle bruggen en pittoreske hofjes. Het is een avontuur dat de verbeelding van kinderen prikkelt en ouders laat genieten van quality time met hun dierbaren. 

 

Comfort en Gemak voor het Hele Gezin 

Aan boord van onze familieboot staat comfort hoog in het vaandel. Met ruime zitplaatsen en een vriendelijke bemanning die ervoor zorgt dat iedereen zich thuis voelt, kunnen gezinnen ontspannen en genieten van het uitzicht zonder zich zorgen te maken over het gedoe van het organiseren van het uitje. Bovendien zijn er verfrissende drankjes beschikbaar aan boord, waardoor het een nog aangenamere ervaring wordt voor jong en oud. 

 

Educatief en Verrijkend 

Naast het genieten van de prachtige omgeving, kunnen gezinnen ook profiteren van de educatieve aspecten van de boottocht. Onze deskundige gidsen delen interessante feiten en verhalen over de geschiedenis en bezienswaardigheden van Haarlem, waardoor het een leerzame ervaring wordt voor alle leeftijden. 

 

Een Onvergetelijk Gezinsuitje 

Of je nu Haarlem al kent of het voor het eerst bezoekt, een boottocht met het gezin is een ervaring die nog lang zal blijven hangen. Het is een gelegenheid om samen te lachen, te leren en herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij onze ontmoetingsplaats en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op het water met je dierbaren! 

Waarom kiezen voor Events on Water?

Er zijn heel veel redenen om voor Events on Water te kiezen

Afspraak is afspraak

Wij komen altijd onze afspraak na. Daarom bellen wij ook altijd even na om een afspraak te bevestigen en wensen te bespreken.

Ruim aanbod

Er voor ieder wat. Feestje op de boot, personeelsuitjes, lunchen, vrijgezellenfeestjes. Kortom aan het aanbod zal het niet liggen.

Privé schipper

Gedurende de hele vaart een vast gezicht die je verwelkomt, maar ook aan boord voorziet van de nodige informatie en tips voor Amsterdam en Haarlem.

Eten en Drinken

Of je nou vegetarisch, vegan, halal, glutenvrij etc. eet. Events on Water zorgt voor een aabod op maat. Vergeet dit niet vooraf te melden.

Mooiste vaarroutes

Zowel in Amsterdam en Haarlem kiezen en kennen wij de mooiste vaarroutes. Op deze manier zie je de stad echt op een andere manier.

Flexibel

Wil je heel graag varen, maar heb je iets anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons, zodat wij kunnen kijken of het te regelen valt.

Deel deze pagina

Reserveer vandaag nog

Een onvergetelijke dag

1. Vul je gegevens in

2. Kies het gewenste arrangement

3. Geef specifieke wensen aan in het vragen/opmerkingen vak.

3. Na je reservering/offerte aanvraag gaan wij direct voor je aan de slag.

4. We proberen binnen 1 werkdag de aanvraag in behandeling te nemen.

 

 

Bel ons voor meer informatie