line phone iconSnel contact? Wij zijn ook telefonisch en per Whatsapp bereikbaar +31610316124

Boottocht Grachten Haarlem

Boottocht door de grachten van Haarlem

Haarlem is een stad in Noord-Holland die bekend staat om zijn prachtige grachten. Met een boottocht door de grachten van Haarlem kunnen bezoekers genieten van het unieke stadsgezicht. Events on Water biedt verschillende arrangementen die ervoor zorgen dat u van deze boottocht het meeste kunt maken. In deze blog leest u meer over de grachten van Haarlem, wat u kunt verwachten van een boottocht en de verschillende arrangementen van Events on Water.

Waar ligt Haarlem

Haarlem is een stad in Noord-Holland en ligt tussen Amsterdam en Zandvoort. De stad staat bekend om zijn prachtige grachten die de stad omringen. Deze grachten geven de stad een uniek karakter, waardoor het een populaire bestemming is voor toeristen.

Wat is er speciaal aan de grachten van Haarlem

De grachten van Haarlem zijn uniek omdat ze één van de oudste grachtenstelsels in Nederland zijn. Ze zijn meer dan 400 jaar geleden gegraven door de Spanjaarden, waardoor ze een karakteristieke sfeer hebben. Ook vormen de grachten een mooie achtergrond voor de vele historische gebouwen die hier staan.

Arrangementen van Events on Water

Events on Water biedt verschillende arrangementen voor een boottocht door de grachten van Haarlem, waaronder een lunch/brunch cruise, Daarnaast kunnen bezoekers ook kiezen voor een speciale boottocht, waarbij ze langs alle bezienswaardigheden van Haarlem worden geleid.

Zelf varen

Het is ook mogelijk om zelf een boot te huren en de grachten van Haarlem te verkennen. Er zijn verschillende bedrijven die boten verhuren, waaronder Events on Water. Ze bieden verschillende soorten boten, waaronder open boten, sloepen en luxe motorboten.

Conclusie

Met een boottocht door de grachten van Haarlem kunt u genieten van het prachtige stadsgezicht van Haarlem. Events on Water biedt verschillende arrangementen die ervoor zorgen dat u van deze boottocht het meeste kunt maken.

Waarom kiezen voor Events on Water?

Er zijn heel veel redenen om voor Events on Water te kiezen

Afspraak is afspraak

Wij komen altijd onze afspraak na. Daarom bellen wij ook altijd even na om een afspraak te bevestigen en wensen te bespreken.

Ruim aanbod

Er voor ieder wat. Feestje op de boot, personeelsuitjes, lunchen, vrijgezellenfeestjes. Kortom aan het aanbod zal het niet liggen.

Privé schipper

Gedurende de hele vaart een vast gezicht die je verwelkomt, maar ook aan boord voorziet van de nodige informatie en tips voor Amsterdam en Haarlem.

Eten en Drinken

Of je nou vegetarisch, vegan, halal, glutenvrij etc. eet. Events on Water zorgt voor een aabod op maat. Vergeet dit niet vooraf te melden.

Mooiste vaarroutes

Zowel in Amsterdam en Haarlem kiezen en kennen wij de mooiste vaarroutes. Op deze manier zie je de stad echt op een andere manier.

Flexibel

Wil je heel graag varen, maar heb je iets anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons, zodat wij kunnen kijken of het te regelen valt.

Deel deze pagina

Reserveer vandaag nog

Een onvergetelijke dag

1. Vul je gegevens in

2. Kies het gewenste arrangement

3. Geef specifieke wensen aan in het vragen/opmerkingen vak.

3. Na je reservering/offerte aanvraag gaan wij direct voor je aan de slag.

4. We proberen binnen 1 werkdag de aanvraag in behandeling te nemen.

 

 

Bel ons voor meer informatie