line phone iconSnel contact? Wij zijn ook telefonisch en per Whatsapp bereikbaar +31610316124

Bedrijfsuitje Amsterdam

Ben jij de organisator van het volgende bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan is het begrijpelijk dat je collega’s jaloers zijn, aangezien het organiseren van een bedrijfsuitje vaak als een uitdaging wordt gezien. Jouw afdeling bestaat uit verschillende types, die elk hun eigen idee hebben van wat een leuk bedrijfsuitje inhoudt.

Gelukkig hebben wij al honderden bedrijfsuitjes in Amsterdam met succes georganiseerd. Kies voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op het water. Ontdek hier onze veelzijdige bedrijfsuitjes in Amsterdam. Wat zou je zeggen van een borrelboot of de cocktail cruise? Of een heerlijke BBQ terwijl je door de grachten vaart? Creëer jullie perfecte bedrijfsuitje.

Waarom een bedrijfsuitje in Amsterdam? Amsterdam is de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje, omdat jullie bedrijf of afdeling hier gevestigd is of dat je met het team een dagje Amsterdam in wilt.

Maar dat is niet de enige reden. De stad biedt volop culturele mogelijkheden, bijzondere bezienswaardigheden en leuke feestjes. Hierdoor is het een ideale plek om een gevarieerd uitje te organiseren waar al je collega’s blij mee zijn. Geniet samen van een bedrijfsuitje op het water.

Plan een uniek bedrijfsuitje op het water, waar je kunt genieten van de rust, een heerlijk arrangement en het beste uitzicht in Amsterdam. Jullie uitje is geheel aan te passen aan jullie wensen. Van een uitgebreide BBQ boot met een privé kok tot een bijzondere borrel met onbeperkt bier, wijn en fris. Een bedrijfsuitje voor elk seizoen.

Een bedrijfsuitje kan het gehele jaar door! In de zomer geniet je samen van het zonnetje op onze luxe sloepen. En wanneer het buiten weer kouder wordt, ga je op pad in onze warme en comfortabele salonboten. Ook als het regent, wordt er een dak geplaatst op de sloepen zodat het feest gewoon door kan gaan.

Waarom kiezen voor Events on Water?

Er zijn heel veel redenen om voor Events on Water te kiezen

Afspraak is afspraak

Wij komen altijd onze afspraak na. Daarom bellen wij ook altijd even na om een afspraak te bevestigen en wensen te bespreken.

Ruim aanbod

Er voor ieder wat. Feestje op de boot, personeelsuitjes, lunchen, vrijgezellenfeestjes. Kortom aan het aanbod zal het niet liggen.

Privé schipper

Gedurende de hele vaart een vast gezicht die je verwelkomt, maar ook aan boord voorziet van de nodige informatie en tips voor Amsterdam en Haarlem.

Eten en Drinken

Of je nou vegetarisch, vegan, halal, glutenvrij etc. eet. Events on Water zorgt voor een aabod op maat. Vergeet dit niet vooraf te melden.

Mooiste vaarroutes

Zowel in Amsterdam en Haarlem kiezen en kennen wij de mooiste vaarroutes. Op deze manier zie je de stad echt op een andere manier.

Flexibel

Wil je heel graag varen, maar heb je iets anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons, zodat wij kunnen kijken of het te regelen valt.

Reserveer vandaag nog

Een onvergetelijke dag

1. Vul je gegevens in

2. Kies het gewenste arrangement

3. Geef specifieke wensen aan in het vragen/opmerkingen vak.

3. Na je reservering/offerte aanvraag gaan wij direct voor je aan de slag.

4. We proberen binnen 1 werkdag de aanvraag in behandeling te nemen.

 

 

Bel ons voor meer informatie